Wie zij wij?

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn Verbeek Hordijk,  uw partner voor uw bouwplannen! Wij zijn een veelzijdige, dynamische, flexibele en kwalitatief hoogwaardige onderneming. Onze onderneming is opgericht in 2011 maar kent veel langere voorgeschiedenis. Voordat de heer Verbeek in 2011 toetrad tot de onderneming viel de onderneming volledig onder Hordijk Holding en opereerde in de markt onder de naam Hordijk Bouw B.V.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren:

Agrarische bedrijfsgebouwen

De ontwerpen voor deze bedrijfsgebouwen zijn volgens de wensen van de klant en voldoen aan alle daarvoor geldende normen. Qua afmeting en uitvoering zijn er talrijke variaties mogelijk. De gebouwen worden toegepast als aardappelbewaarplaats, bedrijfsgebouwen voor de tuinbouw, ketelhuizen enz.

Utiliteitsbouw

Deze gebouwen worden toegepast als industriehallen, opslaghallen en bedrijfsverzamelgebouwen. Het ontwerp is geheel naar de eisen van de gebruiker en biedt tal van mogelijkheden in uitvoering en afmetingen.

Kantoren

De kantoren worden in overleg met de architect, opdrachtgever en de technisch adviseur van Verbeek-Hordijk samengesteld en naar smaak van de opdrachtgever gebouwd.

Kassen

Wij bouwen moderne kassen op basis van de laatse techieken. Door onze werkwijze, onze ervaring, het luisteren naar de klant, onze technieken en materialen bouwen wij een zeer efficiente kas voor de tuinbouwondernemer.

Beplating

U heeft een gevel en/of een knikdak en wilt deze op een zeer mooie wijze laten beplaten? Wij hebben ruime ervaring en grote expertise in het beplaten van gebouwen. We doen dit bij nieuwbouw maar ook bij renovaties van oudere gebouwen. U bedrijfspand krijgt hierdoor een geheel nieuwe en frisse uitstraling!

Tekenwerk / bestek / advisering

U kunt ook gebruik maken van onze expertise zonder dat wij de bouw uitvoeren. Zo kunnen wij voor uw bedrijfsgebouw of woning het tekenwerk uit handen nemen, het bestek opstellen en u voorzien van advies. 

Verbeek - Hordijk op Facebook
Verbeek - Hordijk op Twitter